ČOKOLÁDA Z LESA


Čokoláda z lesa je vyrobena z Ekvádorských kakaových bobů, které mají mnoho blahodárných účinků a jsou typické pro své aroma a chuť.

Pro výrobu čokolády používám suroviny z kakaových bobů, které se suší přírodně na slunci a nejsou dále uměle dosušovány a upravovány. Všechny suroviny od kakaových bobů, kakaového másla, kakaového prášku až po sladidlo jsou vysoké kvality a pocházejí prokazatelně z biologického zemědělství. Při zpracování kakaových bobů a výrobě kakaových produktů (kakaového másla, kakaového prášku) a sladidla, nedochází pří jejich zpracování ke znehodnocení cenných látek vysokými teplotami. Všechny suroviny se při výrobě i tvorbě čokolády zpracovávají v teplotě do 42 ˚C.  Kakaový prášek pochází z kakaových bobů odrůdy Arriba Nacional.

Dodavatel kakaových bobů, kakaového másla i kakaového prášku pečlivě vybírá a dohlíží na sklizeň, nákup surovin i dopravu suroviny z Ekvádoru. Čokoláda z lesa je vyrobena s láskou v BIO a RAW kvalitě a splňuje podmínky pro bezlepkový a bezlaktózový produkt.

Díky vyjímečným surovinám od českého dodavatele vzniká lahodná domácí čokoláda z lesa.

Čokoláda z lesa je čistě domácí receptury, která vznikala téměř rok. Hledala jsem a ochutnávala jednotlivé suroviny pro výrobu mé čokolády až se dokonalost chuti snoubila s nejkvalitnějšími surovinami, které pocházejí z kakaových bobů nejvyšší kvality navíc od poctivého českého dodavatele.

Ke všem surovinám přistupuji s láskou v harmonickém prostředí lesa, kde vznikají nejlahodější tabulky čokolády.

Kakaové pohlazení od Kakaové Radimilky..